29/12 Mer tips och råd angående flera MK produkter och snack om nyår.

Halloj, alla underbara läsare! :D
 
* Vad ska jag göra på nyår? Ja, nu börjar detta året närma sig slutet om jag säger så. Det är den 29e idag vilket betyder att det är två dagar kvar till nyår!! Yay! Ska bli skönt och få fira in det nya året nu efter allt ont och hemskt som har hänt mig och varit detta året, så ska det bli skönt med en ny start på livet igen kan man säga. Slippa alla jobbiga och tragiska händelser! Så nu på nyår ska jag fira den med min bästa kille kompis Jerry, vi ska nog vara hemma hos hans mamma och ha det nog riktigt trevligt den kvällen så jag får hoppas på det bästa, men mer info angående denna dagen kommer nog senare. 
 
Mera snack och tips angående MK produkter. Här ska du nu få nya möjligheter och sånt angående några utvalta produkter jag har valt idag!
 
Mary Kay® Creme Lipstick finns i en rad härliga färger som matchar varje humör och tillfälle. Färgen är hållbar och lätt att applicera och formulan innehåller vårdande C- och E-vitaminer som skyddar mot ålderstecken orsakade av fria radikaler. Läppstiftet har även återfuktande egenskaper och efterlämnar en härligt len känsla. En lätt smak av vanilj kittlar dina sinnen. 
När du använder TimeWise® Age-Fighting Lip Primer och Mary Kay® Lip Liner under ditt Mary Kay® Creme Lipstick får du maximalt resultat och hållbarhet.
Produkten är parfymfri, kliniskt testad för hudirritation och alleriger och passar även för känslig hy.
Tips: • Applicera i ett jämnt lager på läpparna.
• Kombinera två eller flera nyanser av läppstift och läppglans för att experimentera dig fram till just din perfekta look.
 
 Huden runt ögonen är den tunnaste och känsligaste i hela ansiktet och det kan vara svårt att avlägsna makeup utan att irritera huden och ögonen. Oil-Free Eye Makeup Remover tar varsamt bort alla typer av ögonmakeup, även vattenfast sådan, utan att torka ut den känsliga huden runt ögonen. Produkten är inte heller irriterande för ögonen och passar även för dig som använder linser.
Oil-Free Eye Makeup Remover består av två skikt som arbetar tillsammans för att avlägsna alla typer av ögonmakeup. Skaka flaskan väl innan användning så att innehållet blandas ordentligt. Produkten är oljefri och efterlämnar en fräsch och behaglig känsla runt ögonen.
När du använder Oil-Free Eye Makeup Remover skyddar du den tunna huden runt ögonen vid makeupborttagning och undviker att utsätta ögat för irritationer. Produkten passar även för känslig hy, känsliga ögon och för dig som bär linser. Formulan är oparfymerad, oljefri, testad av ögonspecialister och kliniskt testad mot hudirritation och allergier
 Tips: • Skaka flaskan tills innehållet har blandats ordentligt.
• Applicera en liten mängd på en bomullsrondell, eller -tuss.
• Torka varsamt bort alla spår av ögonmakeup.
 
 Gör din eleganta city-look komplett med naglar i en matt eller metallicskimrande nyans. Hållbar formula med perfekt täckning! Borste som ger lagom mängd lack till appliceringen.
Tips: • Varaktigt resultat
• Skyddar och stärker naglarna
Observera att nyanserna på skärmen kan skilja sig något från verkligheten.
 
 
Avslut! Ja, nu har jag inte så mycket mer och säga till er mina älskade läsare. Ni får alltså ha det mer än bäst så hörs vi nästa gång, antagligen imorgon. Puss och kram! <3 :)