Juldagarna! :)

Hej alla läsare! :)

Nu var det ju ett tag sen man skrev här, men det har ju varit jul och det så det har varit mycket göra.

24/12 Julafton: Idag är det jul igen! :) Någon mer än jag som har längtat efter julen? :) Jaha, det börjar med att man går upp ska fixa det sista till julmaten och man ska hinna duscha. När man klar med allt det så kommer min Mormor o hennes man! :) Vi börjar med att äta mat när dom kommer och väntar på mina bröder. :) När man har ätit sig mätt, så går jag upp spelar ett game lol och spelar lite Sims 2, innan Kalle Anka o hans vänner börjar. :) Sen sitter man gemmensamt o kollar på tv och pratar m.m
Klockan 18:00 ungefär så kommer en snäll tomte till huset till mig busiga syrra Hilda. Den tomten kude iaf dra lite roliga kommentarer! ;) Det gjorde ju dagen mycket mer roligare om man säger så. :) Efter man har fått sina julklappar och det så satt man spela Spyro på ps3! :) Spelade Uno med mamma, mormor o bröderna! :) Senare på kvällen åkte man till älskling!

25/12: Idag vakna man upp med att ha älskling i samma rum. <3 Alltid lika mysigt om du frågar mig! ^^ Vi baka någon klibbigkola så vidare, sett på 2 filmer riktigtmysdag :) 

26/12: Idag vaknar man upp igen till detta livet! :) Senare ikväll ska man åka hem och se hur läget är hemma :)

Ha det bra alla läsare, kramar på er! :)

Ps. jag önskar er en god jul även fast den kommer senare! :)