23/4 Torsdag.

Hej, mina älskade människor!!

* Vad gör jag just nu? Jo, det ska jag berätta för er. Jag är hemma och är sjuk. Jag har en kraftig huvudverk och väldigt ont i halsen. Det är så jäkla synd att jag blev sjuk just nu, för jag fick mitt jobb förra veckan. Det känns skit segt. Men vad ska jag göra? Jag försökte gå och jobba igår tänkte se om det gick bra emellan 17.00 till 21.00. Men jag klara inte ens av det, efter en timme så gick jag hem igen. För jag fick så ont i halsen och huvudverket blev värre. Men nu är jag hemma tar det lugnt, tittar lite på film och sen får vi se vad resten och dagen har att erbjuda mig. Jag kan även meddela att jag är jätteglad och stolt över att jobba som telefon försäljare. Även om jobbet inte är det mest perfekta så är det ändå skit kul, jag har underbara kollegor och prata med och mina chefer är underbara. Jag är stolt, jag hoppas att jag snart blir frisk igen så jag slipper vara hemma och chilla igen, jag vill bara iväg och jobba. Men hals ont och huvudverken är inte nog det skönaste att gå jobba med iaf. 
 

* Vad har jag gått igenom i mitt liv? All right! Jag har inget vettigare och skriva om just nu! Så let's do this!
Jag är inte världens starkaste brud just nu. Jag vill också kunna få leva mitt liv där jag verkligen kan erkänna för folk att jag verkligen mår bra, att mitt liv är inte så jävla jobbigt som det är just nu. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, jag ber inte om uppmärksamhet. Jag har varit med om massa saker på bara några år.
Jag har blivit våldtagen två gånger, jag har varit nära på blivit aklis, jag har provat drogor, jag har blivit misshandlad, jag har även hunnit med och göra två aborter! Som sagt, ni som sitter och dömer mig för ingenting, snälla ge er. Ni vet verkligen inte vad jag strider med. Jag kämpar dag ut och dag in med att få ett finare vardagsliv och slippa alla jävla hat saker jag får 27/4. Jag kämpar på mer än till 100%, på allt sånt där. Men dom har 100% räcker inte till... Jag är inte "stark" inte så stark alla vill ha mig till jämt. Men jag kämpar på ändå, trotts allt hat, svek, tårar, smärta rubb och stubb! Jag är ändå så jävla glad att jag genom går allt det här nu och inte senare i livet. Jag lär till slut bli en jättestark kvinna som lär orka med allt. Jag hoppas att jag också snart lär hitta något nytt i mitt liv och jag vill tacka alla mina vänner min underbara familj. Sen så jag är glad nu att jag också nu har mitt jobb, det är det bästa jobb någonsin. Tack för alla som läste detta. <3
 
Ha en fortsatt trevlig dag och så hoppas jag att vi hörs och ses snart igen! Puss o kram <3